Üdvözöljük jelentkezzen be vagy regisztráljon Kérdése van? Telefonáljon: 06-20/211-7910 Írjon: info@vendeglatogep.hu

Szállítási feltételek

Szállítási feltételek

 

Rendelést csak cégektől, intézményektől, jogi személyektől fogadunk el. Magánszemélyek részére cégünk nem értékesít.

 

 

 

1. Tisztítószerek

 

Minimális rendelési érték: 10.000 Ft+Áfa

 

Megrendelés módja: web áruházon keresztül.

 

Szállítási díj:
20.000 Ft+Áfa egyszeri rendelési érték felett DÍJEMENTES HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS!

 

Szállítási idő: az aktuális hét péntekig leadott megrendeléseket, a következő hét szerdáig szállítjuk ki.

 

Előre utalás fizetési mód választásakor a kiszállítás feltétele, hogy a rendelés péntekig ki is legyen fizetve. Az utólagos átutalással vagy utánvéttel fizető ügyfeleinket a kifizetési kötöttség természetesen nem érinti. Utólagos fizetésre csak rendszeresen vásárló ügyfeleinknek van lehetősége, előzetes egyeztetést követően.

Tisztítószerek rendelése esetén, ha a kiszerelés 22 literes műanyag kannában történik, a 22 literes műanyag kannára betétdíjat számítunk fel. A kannákat összegyűjtve tiszta állapotban az Astralis Kft. budapesti telephelyére kell visszajuttatni. A visszajuttatott kannák betétdíját a következő rendelés értékéből jóváírjuk a visszavételkor kiállított szállító levél alapján. Kizárólag a telephelyünkre tiszta állapotban visszaszállított műanyag kannákra tudjuk a betétdíjat visszafizetni!

 

 

2. Ipari nagykonyhai gépek, berendezések

 

 

Megrendelés módja: web áruházon keresztül, vagy hagyományos módon, telefonon vagy e-mailben is kérhet árajánlatot, illetve leadhatja rendelését.

 

Szállítási idő, szállítási díj: minden esetben a cégünk által e-mailben vagy postán küldött írásos árajánlat, vagy megrendelés esetén a rendelés visszaigazolás tartalmazza, a gyártói visszajelzések alapján.